Категорії
Новини

Безрамне скління: стильні рішення для терас, альтанок та будинків за вигідними цінами

Безрамне скління будинку поступово набуває популярності серед людей, які прагнуть мінімалізму, природності та легкості. Головна особливість методики — відсутність перегородок чи рам по всій площі скляного полотна. Як показала практика, найбільш затребуване зараз безрамне скління терас, балконів та альтанок.

Безрамне скління: різновиди та особливості

Звичні багатьом металопластикові пакети поступово поступаються місцем безрамним конструкціям. За основу беруться алюмінієві профілі, в які монтуються полотна з розжареного скла із силіконовим ущільнювачем. Технологія передбачає холодні та теплі системи. Перші підходять для неопалюваних приміщень, а другі утримують тепло та оснащені елементами для відведення конденсату.

Система розсувного механізму буває: 

  • що складається;
  • розсувний;
  • вертикально-зсувний з дистанційним керуванням;
  • вертикально-рухливий (ручний). 

Якщо говорити про безрамне розсувне скління, то воно затребуване при оформленні громадських місць, заміських будинків, ресторанів та кафе. Для невеликих приміщень підійде складання стулок типу книжки. Усі елементи рухаються обидві сторони. А ось просторі приміщення можна обладнати вертикально-зсувними панелями, що обертаються навколо своєї осі.

Переваги та недоліки безрамного скління

Безрамне скління користується популярністю серед клієнтів, які намагаються максимально розширити простір у будинку, квартирі чи терасі. До головних переваг системи можна віднести:

  • елегантний зовнішній вигляд;
  • надійність конструкції;
  • сумісність з різними дизайнами та стилями;
  • простість догляду та обслуговування;
  • максимальне освітлення;
  • панорамний вигляд.

 

Вибираючи безрамне скління, ціна якого багато в чому залежить від розміру конструкції та системи розсувного механізму, необхідно пам'ятати, що воно теж має недоліки. До них відносять мінімальну тепло-і шумоізоляцію, відсутність можливості встановлення москітних сіток. Остання характеристика є особливо важливою для власників домашніх вихованців. Оскільки монтаж сітки «Антикот» теж неможливий, що наражає тварину на ризик травматизації у разі випадання з вікна. 

Довірити безрамне скління альтанок та інших конструкцій варто компанії «Центр ЛТД». Фахівці з нуля створять унікальний проект з урахуванням побажань клієнтів, підберуть матеріали та виконають монтажні роботи будь-якої складності. Менеджери служби підтримки нададуть відповіді на всі запитання та допоможуть вирішити всі проблеми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи