Категорії
Новини

Що повинен знати покупець при покупці вікон

Ось прийшов той день, коли ви надумали замінити собі вікна, вам набридло їх фарбувати, набридли протяги взимку, шум просто дістав вас. І нарешті ви зібрали певну суму грошей і готові до такої дорогої покупки, і тепер вас точно нічого не зупинить. Ну ось ви відкрили газету, щоб знайти фірму, у якої розмістити своє замовлення, і жахнулися. Такої кількості фірм, що виробляють металопалстикові вікна, ви не очікували побачити. Ви у повному розпачі, що робити? Куди піти? Ми спробуємо допомогти вам у цьому в питанні, спробуємо розповісти і пояснити основні “закони”, на які потрібно звернути увагу при виборі такої дорогої покупки. У цій статті ми спробуємо розповісти вам, як зробити правильний вибір, купуючи металопластикові вікна. Ця стаття не є рекламною, ми просто спробуємо хоч трохи розсіяти ваші сумніви щодо вибору, що завжди залишиться за вами.

  1. Ніколи не женитесь за ціною.

        Не буває такого, щоб гарне вікно коштувало дешево. Минули вже ті часи і зараз уже час зрозуміти, що дешевих і водночас якісних речей не буває. У дешевизні завжди є якась каверза, яку дуже важко вловити в незнайомій вам сфері. На що слід звертати увагу? Про це читайте нижче. Як правило, при покупці металопластикового вікна вас цікавить тільки назва профілю, вам не цікаво яку фурнітуру, яке скло використовує виробник, а чи взагалі є всередині армування (і таке буває). br/>
    Часто буває, що виробники вибирають дорогий профіль, але при виробництві вікна з цього профілю використовують дешеву комплектацію. Наприклад, хороший німецький профіль, знаменита торгова марка, вам дуже все подобається, і біленький, і глянсовий, все клас, ви всім задоволені. І ось настала та довгоочікувана година, вам привозять вікна, встановлюють, ви раді до божевілля, але минає деякий час, і ви починаєте помічати, що туго працює ручка, нещільний притиск стулки до рами, починає все тріщати, пищати. Ви відразу дзвоните на фірму, де розміщували замовлення, а вам у відповідь кажуть (наприклад): – А що ж ви хотіли за таку вартість? Адже самі вибрали, ось якби ви доплатили ще трохи, то ми б вам поставили добротну німецьку фурнітуру, а так вибачте. І запам’ятайте, якщо фірма має високий авторитет на ринку, то вона не буде пропонувати вам дешевші варіанти. У неї, як правило, лише одна профільна система (яка розділена на категорії) та один виробник фурнітури. Ще один приклад, дорогий і якісний профіль і фурнітура ніби нічого, а ось склопакет низької якості. Чим це загрожує? А тим, що склопакет може розгерметизуватись і, відповідно, моментально втратить свої властивості. Не полінуйтеся запитати менеджера, яке скло використовується (виробник, марка, товщина), які герметики використовуються. Де виготовляють склопакети. І обов’язково попросіть сертифікат відповідності.
  1. Культура збирання та зовнішній вигляд.

         Можна використовувати класний профіль, хорошу фурнітуру, дорогу комплектацію, але сама якість виробленого вікна може бути просто жахливою. Ось на що потрібно звернути увагу під час огляду зразка в магазині, де ви бажаєте розмістити замовлення:
    • Оглядайте поверхню профілю.
    • Звертайте увагу на зачищення зварних швів, чи вони рівномірні? Акуратні?
    • На підрізування штапиків. Чи добре вони стикуються у кутах? Чи немає щілин?
    • Перевіряйте функціонування фурнітури (запірних механізмів).
  2. Монтаж.

        Обов’язково замовляйте вікно з монтажем, не намагайтеся встановити його самостійно.

        При розміщенні замовлення поцікавтеся у менеджера з приводу технології монтажу, які кріплення використовуються, піна, як взагалі відбувається монтаж. Від монтажу багато чого залежить. Якщо вікна змонтовані “неправильно”, то через це можуть “потіти” стекла, затікати вода з вулиці, погано працюватиме фурнітура, якщо конструкція встановлена ​​не за рівнем. Запитайте ще, на чому доставляють вікна, використовують спеціалізовану машину чи “як вийде”? Запам’ятайте: металопластикові конструкції необхідно перевозити лише у вертикальному положенні, тобто. стоячи.


   Ну і наостанок!

    Задавайте більше питань менеджеру, слухайте уважно його відповіді, вони повинні бути чіткі та вичерпні. Якщо бачите, що менеджер погано орієнтується, зверніться до іншого. І головне: не бійтеся питати. Бажаємо вам вдалого вибору!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи