Категорії
Новини

Де замовити регулювання металопластикових вхідних дверей?

Металопластикові двері – якісні, довговічні та добре пристосовані до постійної експлуатації. Але внаслідок зносу їхня працездатність може порушуватися. В цьому випадку потрібне регулювання металопластикових дверей. Ця маніпуляція допомагає впоратися з більшістю проблем, які виникають під час використання вхідних дверей з металопластику.

Як зрозуміти, що металопластикові двері потрібно відрегулювати

Робота дверної фурнітури поступово порушується. Спочатку це може бути непомітно, але згодом дефекти стають дедалі явнішими. Якщо ви помітили одну або декілька з цих ознак, значить, ваші двері потребують термінового регулювання:

  • З дверей постійно надходить холодне повітря і в хаті з’явилися протяги. Причиною цього є розгерметизація дверної конструкції.
  • Ручка або взагалі не повертається до кінця, або для цього потрібно докладати значних зусиль. Це ознака пошкодження дверного замка.
  • Дверне полотно перекосилося або почало провисати через знос фурнітури.
  • Під час відкривання з’явився скрип чи скрегіт. Це також прояв перекосу дверного полотна.
  • Регулярно відбувається заклинювання запорів – це можливо проявом несправності фурнітури.

Проблема з дверима не вирішиться самостійно і лише посилюватиметься з часом, тому не варто відкладати регулювання на потім.

Де можна замовити регулювання металопластикових дверей?

У металопластикових дверях 5-8 взаємопов’язаних регульованих вузлів, які відповідають за різні способи відкривання та закривання стулок. Потрібне чітке розуміння конструкції дверей та принципу взаємодії вузлів, щоб виконати їх регулювання.

Якщо у вас немає відповідних знань та досвіду, варто довірити цю роботу професіоналові. Намагаючись самостійно відрегулювати петлі, доводчики чи стопори, можна погіршити проблему ще більше або повністю вивести механізм з ладу. 

Якщо вам потрібне професійне регулювання вхідних дверей, замовити його можна у фахівців компанії Vizer. Майстри проведуть комплексну діагностику, встановлять точну причину несправності та виконають регулювання. При необхідності буде виконано заміну або ремонт деталей, що вийшли з ладу. Вартість послуги залежатиме від обсягу робіт та виявленої проблеми. Регулярне сервісне обслуговування для підтримки робочого стану фурнітури обійдеться дешевше за ремонт зламаних елементів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи