Категорії
Новини

Як правильно вибрати міжкімнатні двері в Києві?

Плануючи ремонт у власному будинку чи в офісі, варто окрему увагу приділити вибору такої важливої частини інтер’єру, як міжкімнатні двері. Вони не тільки виконують практичну функцію, а й мають гармонійно вписатися в наявний дизайн кімнати. Яким вимогам повинні відповідати міжкімнатні двері:

  • мати достатній рівень шумоізоляції для комфорту всіх членів родини;
  • бути простими у догляді, тим більше якщо це стосується дверей на кухні;
  • не пропускати запахів, бути волого- та термостійкими;
  • доповнювати загальний інтер’єр;
  • бути зручними в експлуатації та надійними.

Інколи бажано, щоб дверні конструкції також не перешкоджали сонячному світлу та не загороджували інші предмети у приміщенні.

На що варто звернути увагу при виборі

Як правило, перед тим як купити двері міжкімнатні https://www.solo-dveri.ua/uk/mezhkomnatnye-dveri/, необхідно визначитися з основними критеріями підбору: дизайном, бажаним матеріалом, кольоровою гамою. Розберемося з цим детальніше.

Один із найкращих способів гармонійно вписати конструкцію в інтер’єр житла – це визначитися з відтінком полотна. Рекомендуємо відштовхуватися від кольору стелі, стін, покриття підлоги чи меблів. Можна підібрати точно в тон або зіграти на контрасті, що за бажання доповнить приміщення епатажем і барвами.

При виборі дизайну варто спиратися на загальний стиль оформлення приміщення. Для хай-теку навряд чи підійде класичне полотно з різьбленням та вітражем. І навпаки. Тож для модерну, хай-теку, лофту рекомендуємо придивитися до однотонного полотна, простота і лаконічність якого лише підкреслить загальний дизайн. А ось для класики особливо добре підійдуть дерев’яні двері зі скляними вставками або з витонченим різьбленням.

Важливим параметром при замовленні міжкімнатних дверей є матеріал, з якого вони виготовлені. В магазині Solo Dveri в Києві можна знайти варіанти на будь-який смак і під будь-який дизайн приміщення. Це може бути:

  1. Деревина, покрита плівкою, – широкий асортимент фактур та кольорів, що дозволить експериментувати з інтер’єром. Такі двері прості у догляді, мають тривалий термін експлуатації.
  2. Пластик – полотна з полівінілхлориду (ПВХ). Полотна стійкі до перепаду температур та вологи, не накопичують запахів та забруднення, а на їхній поверхні не розмножуються бактерії та пліснява.
  3. Металеві (алюміній чи сталь) – міцні та термостійкі полотна, здатні витримувати великі навантаження.
  4. Шпоновані («екошпон») – зберігають фактуру та екологічність деревини, мають прекрасну шумоізоляцію, зберігають тепло у приміщенні.

Якщо вам необхідно придбати двері – міжкімнатні або вхідні, – сміливо звертайся до привітних менеджерів інтернет-магазину «Соло Двері». Вони нададуть професійну консультацію, підберуть найбільш прийнятний варіант та організують якісний монтаж за 1-2 дні. На сайті ви можете також ознайомитись зі спеціальними пропозиціями, які подарують приємні знижки на якісні варіанти. У «Соло Двері» ви точно знайдете найкращі міжкімнатні двері в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи